SIGNING SERVICES

Signing Services van DigiCert+QuoVadis biedt het hoogste niveau van vertrouwen en voldoet aan en overtreft zakelijke en wettelijke normen voor EU-naleving.

Meer informatie
QuoVadisWebsiteRefresh_Signing_Desktop_022420-Edits-07-1

Onderteken, valideer en tijdstempel met ongebruikelijke zekerheid.

DigiCert+QuoVadis biedt het hoogste niveau van codering en authenticatie met lokale naleving. Als Qualified Trust Service Provider voldoen ondertekenings- en validatiediensten van DigiCert+QuoVadis aan de Europese eIDAS- en Zwitserse ZertES-normen en beschermen organisaties en gebruikers met nationale accreditaties.

Om alle DigiCert+QuoVadis audits en accreditaties te zien, Klik hier.

QuoVadisWebsiteRefresh_Signing_Desktop_022420-Edits-07-1

Oplossingen voor persoonlijke ondertekening

Met persoonlijke ondertekening kunnen gebruikers snel en eenvoudig geverifieerde digitale handtekeningen maken, ongeacht hun locatie of het apparaat dat ze gebruiken.

Deze tool voor ondertekenen als service integreert met bestaande webworkflows en stelt u in staat gebruikersreferenties te beheren met geautomatiseerde registratie voor geregistreerde toepassingsgebruikers.

Omdat het document uw systeemomgeving nooit verlaat, kunt u er zeker van zijn dat er niet wordt geknoeid terwijl u geniet van het hoogste niveau van authenticatie.

Ondertekenings- en validatieservice

Valideer elk elektronisch bestand met een wettelijk bindende handtekening die voldoet aan de wetten met betrekking tot ondertekening, facturering en archivering.

Deze validatie verzekert de authenticiteit en integriteit van bestanden en gebruikers voor zowel het MKB als grote organisaties, evenals validatie door middel van rapportage.

Geniet van brede ondersteuning met handtekeningen voor CMS, PDF, UN / EDIFACT en XML.

Gekwalificeerde tijdstempelservice

Onze vertrouwde service van derden verzegelt cryptografisch elektronische gegevens en documenten door een fraudebestendige digitale handtekening toe te passen, samen met de nauwkeurige tijd van een controleerbare UTC-bron.

Tijdstempels versterken de gegevensintegriteit en niet-afwijzing, en tijdstempels voldoen aan RFC 3161 en internationale normen, waaronder ETSI TS 101.023.

Snelle uitrol. Eenvoudige implementatie. Zeer schaalbaar.

 

DigiCert+QuoVadis biedt gebruiksgemak met maximale flexibiliteit op een volledige reeks gekwalificeerde signeerservices.

Contact

Waarom DigiCert+QuoVadis?

 

Gesteund door DigiCert, is QuoVadis de ongebruikelijke noemer in wereldwijde oplossingen die zijn gebouwd om te voldoen aan lokale compliance. Onze unieke combinatie van faciliteiten, infrastructuur, technologie en lokale services helpen klanten het hoogste niveau van beveiliging en zekerheid te bieden.

DigiCert+QuoVadis biedt een breed scala aan oplossingen, individueel afgestemd op de lokale eisen en de individuele behoeften van onze klanten. Onze processen en infrastructuur worden onafhankelijk gecontroleerd op naleving van de belangrijkste internationale normen, waaronder accreditatie als Qualified Trust Service Provider (QTSP) en WebTrust-zegels.

Laat ons een oplossing maken die is afgestemd op uw individuele behoeften.

Neem contact op met onze experts om uw gepersonaliseerde oplossing te bespreken.

Gaat u akkoord met het ontvangen van berichten van DigiCert over beschikbare aanbiedingen en diensten?
 Ja,ik wil graag meer weten over aanbiedingen en diensten.

Door op Verzenden te klikken, stemt u ermee in dat DigiCert, Inc. of zijn gelieerde ondernemingen uw informatie verwerken in overeenstemming met DigCerts Privacybeleid.